Kabelassemblage
Het behoeft weinig uitleg dat bij kabelconfectie het al snel erg interessant is uw product bij ons te laten vervaardigen. Vooral wanneer de factor arbeid een grote rol speelt.
Kabelassemblage
Behuizingen
Geheel op klantspecificatie kunnen wij uw producten fabriceren en samenstellen. Grote voordeel is dat praktisch alle bewerkingen in huis kunnen worden uitgevoerd.
Behuizingen
Paneelbouw
Op 2 locaties kunnen wij voor u panelen, kasten en modules voorzien van instrumenten en bedrading. Beide faciliteiten beschikken over "state of the art" apparatuur.
Paneelbouw
Engineering
Zowel in Nederland als in Bosnië Herzegovina hebben we de beschikking over ervaren engineers. Allen zijn bekend met de Europese richtlijnen en de standaard normen.
Engineering
Constructie
Nieuw bij 2T&E zijn de constructie, verspannigs- en metaalbewerkingsactiviteiten.
Engineering

Technologie kent geen grenzen

2T&E verhuist naar Halsteren

 

Geachte relatie,

U heeft waarschijnlijk al een verhuisbericht ontvangen. Sinds 28 maart hebben de dames van de administratie hun nieuwe kantoor al betrokken. 

U verhuist met ons mee en logistiek is dat voor de meeste klanten en leveranciers een voordeel. We zijn makkelijker bereikbaar en we hebben ook wat meer ruimte. Kom gerust langs om eens te kijken. We richten ons op eind mei voor de officiële opening. Alles staat dan op zijn plaats en we zijn weer uitgerust om er tegenaan te kunnen.

Hiervan ontvangt u later nog een bericht.

 

Welkom op de website van 2T&E. 2T&E laat zien dat het anders kan. De wijze waarop is eenvoudig. Nederlandse expertise en nuchterheid gekoppeld aan het arbeidspotentieel van een natie waar men de kansen aangrijpt om verder te komen. 

2T&E vormt de voorhoede van onze productiefaciliteiten in Bosnië Herzegovina. Wij zorgen er voor dat uw boodschap en al uw vragen & wensen luid en duidelijk over komen zodat u met een gerust hart uw producten of assemblage werk kunt uitbesteden. Aan alles is gedacht. Voor de logistiek maken we gebruik van de diensten van een van onze zusterbedrijven die wekelijks belangrijke plaatsen in Europa aandoen en uiteraard maken we gebruik van de diensten van enkele grote transporteurs op het traject Rotterdam-Sarajevo.